Net Bevestigd: DevilDriver

California groove metalband DevilDriver naar Victorie

Liefhebbers van moderne Amerikaanse metal, haal uw hart op! Melodieuze thrash- en deathmetalband DevilDriver, afkomstig uit Santa Barbara, California, komt op dinsdag 13 juni 2017 naar Victorie Alkmaar!

DevilDriver bracht in mei 2016 studioalbum nummer zeven uit, getiteld Trust No One. Ook dit album is gevuld met de bekende DevilDriver-mix van groove, thrash en melodieuze deathmetal. Een album dat volgens de band de geboorte van een nieuwe versie DevilDriver markeert. Opener Testimony of Truth dekt de lading: frontman Dez Fafara en co hebben hun energie samengebundeld en versterkt in een nummer dat moeiteloos navigeert tussen pakkende melodieën, gillende gitaarrifjes en lekkere grooves, zonder de klassieke DevilDriver te verliezen.

Met stampende, pakkende nummers als Bad Deeds en My Night Sky komt elke fan aan zijn trekken en bij eerste single Daybreak was het al duidelijk: DevilDriver is nog altijd één muur van agressie en melodie. Vergeet adempauzes en rustmomenten; DevilDriver woedt en bonkt onvermoeibaar door.

“De groovende en thrashende melodieuze death metal zoals alleen DevilDriver die lijkt te kunnen maken, is weer helemaal op en top op Trust No One, met het titelnummer als een monster van een track.” – Zwaremetalen.com

DevilDriver speelt op dinsdag 13 juni in Victorie, klik hier voor meer informatie en tickets.