Tickets

Aan de kassa

De kassa is open tijdens evenementen. Hier kun je tickets halen voor alle evenementen in Victorie, uitgezonderd de activiteiten die georganiseerd zijn door derden die zelf de kaartverkoop verzorgen. In de regel gaat de kassa open op de aanvangstijd. Tijdens evenementen kun je met contant of met PIN betalen.

Bij een voorverkoopadres

Voorheen kon je bij Primera tickets kopen voor evenementen in Victorie. Dat is echter niet meer mogelijk. Het is wel mogelijk om tickets aan onze avondkassa te kopen, wanneer Victorie open is voor publiek. Het is niet mogelijk om tijdens kantooruren tickets aan de kassa te kopen.

Online

Op deze website kun je 24 uur per dag kaarten kopen. Meestal zijn tickets voor alle evenementen in Victorie online verkrijgbaar. Er kunnen affiliate websites zijn waarin onze webkassa geïntegreerd is, en waar mogelijk alleen tickets verkocht worden voor shows die we samen produceren. Zo kan het zijn dat de verkoop voor een concert via Ticketmaster verloopt. Voor vragen over je gekochte tickets of je account kun je dan terecht op de supportpagina van Ticketmaster.

Om zeker te weten dat je geldige tickets voor de officiële prijs koopt, kun je het beste tickets via onze website bestellen, of bij de kassa van Victorie halen.

Online tickets halen

In de agenda of op de detailpagina van een evenement kun je op 'tickets' klikken. Kies jouw ticketsoort (als er meerdere zijn) en het aantal tickets en klik op 'verder'. Hiermee voeg je de tickets toe aan jouw winkelwagen. Nu word je gevraagd in te loggen of een account aan te maken. Meer informatie over het aanmaken van een account volgt hieronder. Hierna kun je gaan afrekenen.

Kies een betaalwijze, en doorloop de schermen van de gekozen betaalwijze. De betalingen gebeuren in een veilige bankomgeving. Er wordt dan automatisch een e-mail naar het adres van je account gestuurd. Daarbij zitten de e-tickets. Dat zijn pdf-bestanden die je vanaf je mobiel kunt laten scannen, of om af te drukken en mee te nemen naar de zaal. Ze bevatten de barcode die aan de deur gescand wordt en andere gegevens waarmee we de kaarten ook handmatig in het systeem kunnen terugvinden.

Een account aanmaken

Je moet een account aanmaken om online kaartjes te kunnen kopen. Dit account is alleen geldig voor het aanschaffen van tickets op onze website.

Klik op 'tickets' voor het evenement waar je tickets voor wil kopen en ga het bestelproces in. In dit proces wordt je gevraagd om in te loggen. Heb je nog geen account, dan kun je onderaan klikken op de snelkoppeling 'registreer'. Voer je gegevens in en klik op ‘account aanmaken’. Het opgegeven e-mailadres wordt geverifieerd, om zeker te zijn dat het een werkend adres is. Hierop ontvang je later je e-tickets en indien van toepassing nieuwsbrieven.

Via deze link kun je jouw accountgegevens inzien, wijzigen- of verwijderen, en je voltooide aankopen bekijken. Je kunt nu met dit account ook tickets voor andere evenementen van Victorie kopen. Let op: Wanneer je je account verwijdert is het voor ons niet meer mogelijk je te informeren over eventuele wijzigingen omtrent het event, zoals annulering of tijdswijzigingen. Ook ontvang je dan op voorhand geen infomail met handige informatie, als reisinformatie en tijdschema.

Betaalwijzen

Er zijn meerdere betaalwijzen:

  • iDEAL. Dit is betalen met een Nederlandse bankrekening via internetbankieren. Voor meer informatie en een lijst van de op dit moment aangesloten banken, zie de iDEAL website.
  • Giropay. Dit is een Duitse variant van iDEAL. Je betaalt met een Duitse bankrekening. Zie de Giropay website.
  • VISA. Dit is een bekende creditcard. Wij gebruiken de extra beveiliging. Zie de VISA website.
  • Mastercard/Maestro. Nog een bekende creditcard. Wij gebruiken de extra beveiliging. Zie de Mastercard website.

Korting met AlkmaarPas 

De AlkmaarPas-korting geldt alleen voor evenementen* in de Kleine Zaal van Victorie. Tegoeden op een pas kunnen wel worden ingezet bij evenementen in de Grote Zaal (met uitzondering van de evenementen Club 40, Crazy 90's, TOF en Discoteca). De speciale AlkmaarPas-tickets zijn alleen verkrijgbaar aan onze avondkassa, tijdens evenementen in Victorie. Dit ticket is alléén geldig in combinatie met een geldige AlkmaarPas. Per evenement kun je één ticket met korting per AlkmaarPas gebruiken.

* Met uitzondering van de popquiz en Club Pussycat, Club 40, Crazy 90's, TOF! en Discoteca.
* Alkmaarpas-korting is niet van toepassing bij verplaatsing van een show van de grote- naar de kleine zaal van Victorie.

Waarschuwing

Er zijn websites en ticketbedrijven die tickets van Victorie zonder onze instemming aanbieden, zogenaamde ticketcowboys. Vaak zijn tickets die je via een van deze websites koopt veel duurder dan de originele tickets en wij geven geen enkele garantie voor de geldigheid van dergelijke tickets. Meer informatie op Weet Waar Je Koopt website.

Om zeker te weten dat je geldige tickets voor de officiële prijs koopt, kun je het beste tickets via onze website bestellen, of bij de kassa van Victorie halen.

Contact

Heb je moeilijkheden ondervonden met het kopen van tickets of een andere vraag, opmerking of klacht?

Neem contact met ons op, via ons tijdelijke nummer 072 303 37 00 of stuur een e-mail naar info@podiumvictorie.nl.

Zie ook de algemene voorwaarden, ons privacybeleid en onze antwoorden op veelgestelde vragen.Binnenkort te zien