Partners

Partners


De Hooge Waerder Accountants & Adviseurs is eerste lid van nieuwe Ambassadeursclub Podium Victorie

Vanaf september verwelkomt Victorie De Hooge Waerder als eerste lid van de “Victorie Ambassadeursclub”, een nieuw initiatief van Victorie gericht op het nog sterker maken van de relatie tussen het bedrijfsleven en de muziekcultuur in Alkmaar en de regio. De Hooge Waerder vindt cultuur belangrijk omdat het mensen inspireert, stimuleert en ontwikkelt en heeft dit initiatief dan ook als eerste omarmd.

Lees verder

Sander Brouwer, partner van De Hooge Waerder, zegt hierover:

“We zijn trots om als eerste bedrijf toe te treden tot de “Victorie Ambassadeursclub”. We hoefden dan ook niet lang na te denken toen Victorie ons van het nieuwe initiatief op de hoogte bracht. Maatschappelijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij op cultuur- en sportgebied regionaal zeer betrokken. Het ambassadeurschap bij Victorie sluit hier naadloos op aan en is een prachtig podium om onze maatschappelijke doelstelling verder onder de aandacht te brengen. Mensen inspireren en verder ontwikkelen.”

Judith Warries, directeur van Victorie, is blij met het ambassadeurschap:

”De Hooge Waerder is als toonaangevend en gerenommeerd bedrijf in Alkmaar en de regio veelvuldig betrokken bij cultuur in de regio. En Victorie is sinds de opening in het nieuwe pand op Overstad een toonaangevend podium geworden, met een aantrekkelijke en hoogwaardige programmering en een regionaal publieksbereik. Kortom, een ideale plaats voor het samengaan van muziek en zaken!


Daarnaast delen De Hooge Waerder en Victorie belangrijke waarden; het zijn beide organisaties die zich richten op het bouwen van langdurige relaties waarin resultaat, vertrouwen en daadwerkelijke betrokkenheid centraal staan. Of dat nu met cliënten, medewerkers, bezoekers of artiesten is.”


De “Victorie Ambassadeursclub” is een initiatief van Victorie waarbij lokale en regionale bedrijven voor een aantrekkelijk bedrag Victorie kunnen steunen en daarvoor een ruim pakket aan tegenprestaties ontvangen, waaronder gratis tickets voor programma’s, korting op zaalhuur en arrangementen voor medewerkers en relaties.


Voor meer informatie over De Hooge Waerder en de sponsoring van cultuur door De Hooge Waerder, neem contact op met sbrouwer@dehoogewaerder.nl


Voor meer informatie over Victorie en de Victorie Ambassadeursclub, neem contact op met Judith Warries via judith@podiumvictorie.nl.Gemeente Alkmaar


Victoriefonds


Fonds Podiumkunsten


Grolsch

VSBfonds


De Hooge Waerder


 
Vrumona


Prins Bernhard Cultuurfonds

Binnenkort te zien