Corona


Coronavirus: wat betekent dat voor mijn bezoek aan Victorie?

Vanaf 1 juni mogen we weer een beperkt aantal bezoekers toelaten. 

Achter de schermen werken wij hard om alle reeds geplande evenementen zoveel mogelijk te verplaatsen. Kaartkopers zullen wij hiervan goed op de hoogte houden. Op deze pagina worden de nieuwe data gecommuniceerd.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een evenement in Victorie bezoek? 

1.Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van je huisgenoten gezondheidsklachten? Blijf thuis. Als een van deze situaties op jou van toepassing is, blijf je thuis.
2. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de medewerkers. We hebben speciale looproutes ontwikkeld om deze afstand te kunnen waarborgen.
3. Het concert is vrij zitten, je kunt uitsluitend met 2 personen plaatsnemen. Volg hierbij de instructies van het personeel. Het is niet toegestaan om te schuiven met stoelen, zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.
4. Bezoekers die aantoonbaar een gezamenlijk huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, kunnen naast elkaar verblijven.
5. Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
6. De sanitaire voorzieningen zijn onder strikte voorwaarden te gebruiken. Hierover zal je ter plekke worden geïnformeerd. Niet alle toiletten zullen mogelijk in gebruik zijn. Was na toiletgebruik zorgvuldig je handen.
7. Betaling kan alleen per pin en het liefst contactloos. Het is mogelijk om voor, tijdens en na het concert een drankje aan de bar te halen.
8.De garderobe is niet in gebruik, je kunt je jas en tas meenemen naar je stoel.
9. Zorg ervoor dat jouw gedrag niet leidt tot de verspreiding van speekseldruppels (denk aan het fluiten op de vingers of meezingen). Als het podium vindt dat jouw gedrag niet passend is, zal je hierop worden geattendeerd en verzocht worden dit gedrag te stoppen. Als daaraan geen gehoor wordt gegeven, kan de toegang worden ontzegd. Schade die het podium leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
11. Wij raden af om in de spits (17.00-19.00 uur) gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar Podium Victorie te komen.

De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang. Volg altijd de instructies op van het aanwezige personeel en stel gerust vragen wanneer je ergens over twijfelt.Binnenkort te zien