Corona


Update: 2-6-2021 

Op dit moment zijn culturele locaties tot 5 juni 2021 gesloten voor publiek, dat geldt ook voor Podium Victorie.Kaartkopers van evenementen in de betreffende periode worden per e-mail op de hoogte gehouden.

Wanneer we weer open mogen, heeft Podium Victorie zeer uitgebreide veiligheidsmaatregelen getroffen om publiek veilig te mogen ontvangen conform het COVID-19 protocol.
Een deel van de programmering kan doorgaan. We zoeken voor de overige concerten zoveel mogelijk naar een alternatieve datum: het concert wordt dan verplaatst, en gekochte tickets blijven geldig. Sommige shows worden helaas geannuleerd. Kaartkopers worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een evenement in Victorie bezoek? 

1.Ben je verkouden of heb je koorts? Of heeft een van je huisgenoten gezondheidsklachten? Blijf thuis. Als een van deze situaties op jou van toepassing is, blijf je thuis.
2. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de medewerkers. We hebben speciale looproutes ontwikkeld om deze afstand te kunnen waarborgen.
3. Het concert is vrij zitten, je kunt uitsluitend met 2 personen plaatsnemen. Volg hierbij de instructies van het personeel. Het is niet toegestaan om te schuiven met stoelen, zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.
4. Bezoekers die aantoonbaar een gezamenlijk huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, kunnen naast elkaar verblijven.
5. Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
6. De sanitaire voorzieningen zijn onder strikte voorwaarden te gebruiken. Hierover zal je ter plekke worden geïnformeerd. Niet alle toiletten zullen mogelijk in gebruik zijn. Was na toiletgebruik zorgvuldig je handen.
7. Horeca is toegestaan. De bar sluit om 22:00 uur.
8.De garderobe is niet in gebruik, je kunt je jas en tas meenemen naar je stoel.
9. Zorg ervoor dat jouw gedrag niet leidt tot de verspreiding van speekseldruppels (denk aan het fluiten op de vingers of meezingen). Als het podium vindt dat jouw gedrag niet passend is, zal je hierop worden geattendeerd en verzocht worden dit gedrag te stoppen. Als daaraan geen gehoor wordt gegeven, kan de toegang worden ontzegd. Schade die het podium leidt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
11. Wij raden af om in de spits (17.00-19.00 uur) gebruik te maken van het openbaar vervoer om naar Podium Victorie te komen.
12. Per 1 december is het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes, waaronder poppodia.

    De veiligheid van bezoekers, onze medewerkers en artiesten is bij alle maatregelen altijd van het allerhoogste belang. Volg altijd de instructies op van het aanwezige personeel en stel gerust vragen wanneer je ergens over twijfelt.    Binnenkort te zien