Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw, onze nieuwe locatie en de programmering? Laat je e-mailadres dan achter.


e-mail   

ONGEZOUTEN DROP - DIO + INSAYNO + SAM & FALCO + ROOMKAAS + FEESTDJ RUUD + BOEHMER

«terug naar overzichtvrijdag 26 oktober 2012
Info:
vrijdag 26 oktober
20:00 uur
20:30 uur
16+
€ 12.50
€ 10.00 (excl service kosten)
Grote zaal
HipHop, Pop, RockONGEZOUTEN DROP - DIO + INSAYNO + SAM & FALCO + ROOMKAAS + FEESTDJ RUUD + BOEHMER


Er is te weinig ruimte om uit te leggen hoe blij we zijn dat partystarter pur sang en professioneel entertainer DIO met zijn clubtour naar Victorie komt. De held van afgelopen Lowlands (de Bravo tent bleek al snel te klein voor zijn spring geweld) en het jaar ervoor. De goedzak die bezoekers van festivals en clubs altijd aan het lachen maakt kennen we natuurlijk van nummers als Baby, Aye en Tijdmachine en Domp, Lomp en Famous . Nu is Dio’s heerlijke nieuwe album Benjamin Braaf’s Festival uit en werd het dus tijd voor een nieuwe festival en clubtour. En dat, dat heeft hij gedaan deze zomer. En hoe! Bekijk de video:
Houd je vast, want hier is DIOOOOOOOOOOO!

Terwijl Insayno de laatste puntjes op de I zet om zijn langverwachte debuutalbum Dwaalspoor af te maken die in september gaat uitkomen, dropt hij nu alvast de Spoorloos Mixtape om je warm te maken. Spoorloos is een mixtape van 16 tracks die thematisch gezien niet op zijn album passen, maar wel fris genoeg zijn om uit te brengen. Download hier de Spoorloos mixtape!

Daarna gaan we feesten met Roomkaas!

00.00u – 01.30u – FEESTDJRUUD
Eigenlijk is er maar 1 DJ om een concert van DIO mee af te sluiten. Al jaren op Roomkaas maar afgelopen zomer het hoogtepunt van diverse festivals als het Solar Weekend Festival 2012 en Valtifest. Vanaf de eerste seconde is het de gezelligste chaos en dat doet de feest-meister keer op keer: Feest. DJ. Ruud. Een man die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Door het hele land laat hij een spoor achter van polonaises, opblaasdieren, crowdsurfs, rubberen bootjes, sitdowns, feesthoedjes, flugel en champagne. Valtifest, Mysteryland, Lowlands, alle clubs en poppodia. Langzaam maar zeker begint de Feest een onmisbare legende te worden die het uitgaansleven weer terug brengt naar wat het hoort te zijn; FEEST!

01.30u - 02.30 u - BOEHMER
En zo gaan we van partystarter nr 1, naar partystarter nr 2, naar partystarter nr 3. Vrienden zijn het, want dat kan ook eigenlijk niet anders als je alle drie zo graag een feestje wilt maken. Waar DIO mee begint, en Ruud mee doorgaat, zal de Haangse Yuri Boehmer aka Boehmer mee afsluiten. Want Boehmer, bekend van zijn ‘Kruipend naar Huis’ feesten, is een van de meest vooruitstrevende dj’s uit Den Haag. Boehmer staat voor een explosie van energieke sounds, dancefloor fillers en zware basslines. Hij werkte samen met Don Diable, The Flexican en Guerilla Speakerz en maakte mixtapes voor Vage Gasten en Fresh.

Na 00:00 uur - € 5,- entree.
(tickets alleen aan de deur verkrijgbaar)

Let op: om 02:30 gaan de lichten aan, sluitingstijd is om 03:00.

LINKS:
Website Dio 
Twitter Dio
Website Insayno
Twitter InsaynoFPK_LOGO_ZWART_M.jpg

Share and bookmark

Gerelateerde evenementen

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »
VICTORIE Breedstraat 33 - 1811 HE Alkmaar - 072-5115076 - info@podiumvictorie.nl - design/cms: RUIG