Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw, onze nieuwe locatie en de programmering? Laat je e-mailadres dan achter.


e-mail   

FACEBOOK

Victorie op Twitter

DE STAAT + BIRTH OF JOY

«terug naar overzichtvrijdag 25 mei 2012
Info:
vrijdag 25 mei
20:00 uur
20:30 uur
€ 17.50
€ 15.00 (excl service kosten)
Grote zaal
Rock, StonerrockDE STAAT + BIRTH OF JOY

De opvallende machine van De Staat, die nog een hoofdrol speelde tijdens hun optreden in de Alpha-tent op Lowlands afgelopen editie, moet deze keer helaas thuisblijven. Daarvoor in de plaats belooft De Staat nieuwe songs te gaan spelen in hun live set. Krijgen de bezoekers van de Psycho Disco Tour de onverwachte alternatieve kersthit “Let it Snow” ook nog te horen ? “Tja. Het is wel een vette song geworden, hoor. En het is psycho. En behoorlijk disco. Ik vraag me alleen af of mensen erop zitten te wachten in mei. In november schrok het publiek al een beetje van zo'n kerstnummer tijdens onze vorige clubtour. We willen mensen niet al te ongerust maken natuurlijk…. ”

In het voorprogramma is de band Birth of Joy te zien. De band, die onlangs nog te zien was in DWDD, heeft op 2 maart jongstleden hun debuutalbum uitgebracht bij Suburban. De support act is een persoonlijke keuze van De Staat zelf, die dit onstuimige rock ‘n’ roll trio-met-orgel al een tijdje volgt. “Wij touren altijd het liefst met bands die toffe muziek maken waar we zelf ook van houden. Zo begonnen we met Go Back To The Zoo, Shaking Godspeed, Death Letters, en nu vinden het we het heel tof dat Birth of Joy met ons mee wil doen.”, aldus frontman Torre Florim van De Staat.

LINKS:
Website De Staat 
MySpace De Staat
Twitter De Staat

Facebook Birth of Joy
MySpace Birth of Joy


FPK_LOGO_ZWART_M.jpg

Share and bookmark

Gerelateerde evenementen

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »
VICTORIE Breedstraat 33 - 1811 HE Alkmaar - 072-5115076 - info@podiumvictorie.nl - design/cms: RUIG