Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw, onze nieuwe locatie en de programmering? Laat je e-mailadres dan achter.


e-mail   

FACEBOOK

Victorie op Twitter

RAMMSTEIN tributenight - VANNSTEIN

«terug naar overzichtvrijdag 27 april 2012
Info:
vrijdag 27 april
20:30 uur
21:00 uur
€ 12.50
€ 7.50 (excl service kosten)
Grote zaal
MetalRAMMSTEIN tributenight - VANNSTEIN

Een overkill aan vuurwerk, een vette lichtshow en een podiumact die totaal over de top is. Het zijn de ingrediënten die een show van Rammstein zo bijzonder maken om naar te kijken. De Nederlandse tributeband Vannstein speelt de nummers van hun idolen niet alleen vlekkeloos na, maar biedt eenzelfde show!

 

Vannstein is twee jaar geleden opgericht door Roland van Steijn van de Art of Sound Studio. Hij benaderde een vijftal ervaren muzikanten uit het hele land en ging met hen twee jaar de oefenruimte & studio in waarbij ieder geluid tot in het kleinste detail nagebouwd is. Na twee jaar hard werken was Vannstein een half jaar geleden klaar om het land in te trekken met een geweldige set bestaande uit de beste nummers van Rammstein. Een aantal grote zalen toonde gelijk interesse in de band en ook in feesttenten was de band sindsdien een graag geziene gast. Vannstein bezit een professionele pyrotechnicus die op het podium zorgt voor een adembenemende vuurshow, terwijl een ervaren lichttechnicus een onvergetelijke lichtshow neerzet. Kortom, dit geweldige optreden in Victorie van Vannstein wil je voor geen goud missen!

 

 


LINKS:
Website

FPK_LOGO_ZWART_M.jpg

Share and bookmark

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »
VICTORIE Breedstraat 33 - 1811 HE Alkmaar - 072-5115076 - info@podiumvictorie.nl - design/cms: RUIG