Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw, onze nieuwe locatie en de programmering? Laat je e-mailadres dan achter.


e-mail   

FACEBOOK

Victorie op Twitter

LEGIO REGIO - KING JACK + THE LA LA LIES

«terug naar overzichtdonderdag 10 mei 2012
Info:
donderdag 10 mei
20:00 uur
20:30 uur
€ 5.00
Grote zaal
Indie, RockLEGIO REGIO - KING JACK + THE LA LA LIES

Als de toekomst een optelsom van het verleden is wat krijg je dan? Juist, King Jack! De mannen maken gebruik van authentieke jaren 60 instrumenten waardoor er dat rauwe geluid ontstaat. Toch valt deze rockband niet helemaal onder het kopje retro, zo verklaart Thijs: ‘We zien wel degelijk ook het voordeel van ontwikkeling op technisch gebied. Maar de sound is absoluut gevormd door het verleden’. Houd je van scherp rollende hammond orgels, bijgestaan door veel vuig gitaar werk? Dan wil je deze avond in Victorie met King Jack en The La La Lies niet missen! 


Photobucket
The La La Lies
dook op uit het niets met sterke songs en mooie optredens. Binnen een paar maanden spreekt OOR van een van de beste nieuwe bands van Nederland! ‘Veel betere liedjes zal je dit jaar niet horen’. 3FM’s Eric Corton pikt de band op en op Radio Mortale wordt een van de nummers Single Van De Week. Ondertussen laat de band een verpletterende indruk achter tijdens optredens met De Staat, the Buzzcocks (UK), The Madd en bij De Wereld Draait Door. ‘Zeg maar The Who, maar dan uit Alkmaar,’ meent Matthijs van Nieuwkerk. Ze moeten naar vele dikke plakken vinyl uit de sixties en seventies hebben geluisterd zoals The Beatles, Buddy Holly en The Rolling Stones, maar vooral The Who en Small Faces. Want in hun opzwepende, catchy garagerock staat het liedje centraal onderwijl niet vergetend een stevig potje te rock-'n-rollen!


LINKS:

Share and bookmark

Gerelateerde evenementen

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »
VICTORIE Breedstraat 33 - 1811 HE Alkmaar - 072-5115076 - info@podiumvictorie.nl - design/cms: RUIG