Nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen rond de nieuwbouw, onze nieuwe locatie en de programmering? Laat je e-mailadres dan achter.


e-mail   

FACEBOOK

Victorie op Twitter

GARE DU NORD

«terug naar overzichtzondag 15 april 2012
Info:
zondag 15 april
20:00 uur
21:00 uur
€ 25.00
€ 21.50 (excl service kosten)
Grote zaal
JazzGARE DU NORD
Gare du Nord noemt zich graag de bekendste onbekende band van Nederland, maar met alle successen van de laatste tijd zullen ze die titel binnenkort aan een andere band moeten overdragen. De swingende urban-jazzband met als ruggengraat Ferdi Lancee, Barend Fransen en zangeres Dorona Alberti scoorde al goud en dubbel platina met hun albums en weet zowel clubs als theaters op hun kop te zetten. Eind 2010 bekroonden ze de eerste tien jaar van hun carrière met een greatest-hitsalbum en in de herfst van 2011 is er weer een gloednieuwe cd Lilywhite Soul

Zangeres Dorona Alberti is eind juli bevallen van een prachtige zoon. Componisten/producers Barend Fransen en Ferdi Lancee hebben de periode van Dorona's zwangerschap gebruikt om een geheel nieuw album te schrijven en op te nemen. Het nieuwe leven in Dorona's buik vormde de inspiratie voor het nieuwe album en dat heeft geleid tot twaalf nieuwe songs met persoonlijker teksten dan voorheen. Puur, eerlijk, direct. Het album heeft de titel Lilywhite Soul en dat duidt op de plek waar de liedjes vandaan komen en het is tevens het koosnaampje van de heren voor de zangeres van hun liedjes. Het album  is uitgekomen bij befaamde New Yorkse platenlabel Blue Note Records.
De trein van Gare du Nord is niet te stoppen!

LINKS:
Twitter
Facebook
Website Gare du Nord
Share and bookmark

Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.reageer »
VICTORIE Breedstraat 33 - 1811 HE Alkmaar - 072-5115076 - info@podiumvictorie.nl - design/cms: RUIG